Duurzaam wordt nu
haalbaar en betaalbaar

Via je baas voor de helft van de prijs

Tot 70% minder gas en kosten thuis

NIEUW

70% op gas en kosten besparen thuis

Dankzij de hybride warmtepomp, het hulpje naast elke cv ketel. Dat levert elk jaar een besparing van €750 tot €2000 op.
En met HAASheat 50% korting op de aanschaf en installatie: Met jouw werknemersvoordelen een terugverdientijd van 2 tot 4 jaar. Het werkt als een fietsplan of pc privé project. Ook te betalen met jouw vrije dagen.

We ontzorgen je daarbij volledig en helpen je met alle informatie, persoonlijke calculatie, subsidie, eventuele lening (vanaf 0%), en het contact met de installateur. Daarbij hoef je pas definitief te beslissen nadat het advies is uitgebracht.
Bereken nu vrijblijvend jouw woning op de HAASheat calculator, zonder gedoe!
Zorg ervoor dat je werkgever meedoet dus vraag eerst HAAS aan je BAAS!

ontdek haasheat in 2 minuten

De voordelen van HAASheat

Tot 70% minder gas, CO2 & kosten

Bespaar tot wel €750-2000,- per jaar

50% korting op de aanschaf

Stijging tot 2 energielabels

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Terugverdien tijd nu 1-3 jaar

Bekijk een rekenvoorbeeld

Hoe werkt het?

Dit hulpje van de cv-ketel haalt warmte uit de buitenlucht om jouw huis te verwarmen. Daardoor brandt de cv veel minder en bespaar je veel gas, CO2 en kosten! De hybride warmtepomp (met een kleine binnenunit en buitenunit) zorgt ervoor dat je huis behaaglijk warm is. Wat wil je nog meer?

Bereken je besparing en schrijf je vrijblijvend bij ons in en alles wordt voor je geregeld. Een installateur naar keuze installeert in één dag een slimme hybride warmtepomp naast je cv.

Klik hier voor de brochures van de verschillende hybride warmtepompen:

Onze klanten over HAASheat

Dankzij de hybride warmtepomp van HAASheat bespaar ik nu al maandelijks 62% op kosten, zelfs met mijn toegenomen elektriciteitsverbruik. De hybride warmtepomp heb ik dan al in 2,5 jaar terugverdiend. Via HAASheat was alles eenvoudig geregeld en is het contact met de installateur soepel verlopen. Met vragen kon ik altijd bij het team van HAASheat terecht.

Michel

ABN Amro

Via HAAS heb ik een hybride warmtepomp thuis, wij zijn naast het ontzorgende procesverloop ook zeer enthousiast over de enorme besparing. Zeker nu met de hoge gasprijzen.

Fritz

Hengelo

Wij zijn zeer goed geholpen door HAASheat bij de aanschaf van een Remeha hybride warmtepomp. De installateur was zeer kundig en heeft het apparaat goed geïnstalleerd. Wel hadden we in het begin wat onduidelijkheid over waar het apparaat geplaatst moest worden, maar dit is uiteindelijk goed opgelost door Haasheat.

Alexander

ABN Amro

Niet alleen duurzaam onderweg, maar ook vanuit huis. Wij stimuleren onze medewerkers samen met onze partner, om thuis ook de verduurzamingsslag te maken om klaar te zijn voor de toekomst. Leading the way in sustainability, doen we samen en ook vanuit huis.

Gitte Wisselink

VOS Transport Group

Ik zag het aanbod van HAASheat, om met een brijdrage van de werknemer, energie te gaan besparen en daarmee uiteindelijk ook kosten. Ik dacht, dan ben ik gek als ik daar geen gebruik van maak.

Het is een mooie manier om de medewerkers op het juiste verduurzamingspad te brengen!

Sander Vaneker

Belastingdienst

Betalen kan ook met jouw verlofdagen

Door jouw werknemersvoordelen kun je betalen met inruil van brutoloon of verlofdagen. Kies je eigen looptijd van 2 tot maximaal 7 jaar. Met onze online calculator kun je direct jouw kosten en besparing berekenen. Dus betaal uit de besparing en houd geld over!

 

Mocht de WKR pot vol zitten, geen probleem:
Dan bieden we HAASPlus+: Betalen met vrije dagen, dat kost de werkgever niets! Ontwikkeld met EY.

Bekijk een rekenvoorbeeld

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Werkt met cv-ketel en stadsverwarming

Werkt uitstekend met zonnepanelen

Al na 1 jaar jouw eigendom

HAAS ontzorgt jou

Vraag HAAS aan je baas

Volgens Independer en het NIBUD kost thuiswerken veel meer aan energie. Bovendien stijgen de gasprijzen aanzienlijk. Door te kiezen voor HAASheat en jouw werknemersvoordelen, kun je op een financieel aantrekkelijke manier meewerken aan jouw energiebesparing. De hybride warmtepomp is daardoor wel 50% voordeliger in aanschaf en installatie en de terugverdientijd slechts 2-4 jaar. Vraag dus jouw baas om mee te werken aan HAASheat. Het kost hem geen geld en jij bespaart wel €750 tot €2000 per jaar.

Laten we samen werkend Nederland slimmer en duurzamer maken.

Voor zonnepanelen www.SAASsolar.nl 

Liever isolatie? www.ISOlaas.nl

Hoe kun je snel aan de slag?

1

Bereken jouw besparing en betaling én zie wat je overhoudt.

2

Gelukt? Proficiat! Bestel en betaal in 1 keer of maandelijks uit je besparing met jouw loon of verlofdagen.

3

Vul alles nauwkeurig in. HAAS regelt verder jouw bestelling, subsidie, financiering, kortingen en informeert de installateur.

In samenwerking met