Hybride warmtepomp via je werkgever met extra belastingvoordeel

Duurzaam wordt nu haalbaar en betaalbaar

Tot 70% minder gas, CO2 en kosten thuis

In samenwerking met: 

Een hybride warmtepomp van HAASheat

in samenwerking met FiscFree®

Dankzij de hybride warmtepomp, het hulpje naast elke cv ketel, bespaar je elk jaar wel €750 tot €2000. Via FiscFree® kun je gemiddeld tot wel 40% belastingvoordeel verkrijgen op de aanschaf en installatie van een hybride warmtepomp. Kijk in FiscFree® welk verrekenbaar bedrag bij jou van toepassing is.

HAASheat ontzorgt je daarbij volledig en helpt je met alle informatie, persoonlijke calculatie, subsidie, eventuele lening (vanaf 0%), en het contact met de installateur. Daarbij hoef je pas definitief te beslissen nadat de installateur een advies heeft uitgebracht.  We werken met alle merken en installateurs. Bereken nu vrijblijvend jouw besparing via de HAASheat calculator, zonder gedoe!

ontdek het in 2 minuten

De voordelen van HAASheat

Tot 70% minder gas, CO2 & kosten

Bespaar tot wel €750-2000,- per jaar

Tot wel 40% voordeel op de aanschaf

Stijging tot 2 energielabels

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Terugverdien tijd nu 2-5 jaar

Bekijk het rekenvoorbeeld

Hoe werkt het?

Dit hulpje van de cv-ketel haalt warmte uit de buitenlucht om jouw huis te verwarmen. Daardoor brandt de cv veel minder en bespaar je veel gas, CO2 en kosten! De hybride warmtepomp (met een kleine binnenunit en buitenunit) zorgt ervoor dat je huis behaaglijk warm is. Wat wil je nog meer?

Bereken je besparing en schrijf je vrijblijvend bij ons in en alles wordt voor je geregeld. Een installateur naar keuze installeert in één dag een slimme hybride warmtepomp naast je cv.

Klik hier voor de brochures van de verschillende hybride warmtepompen:

Onze klanten over HAASheat

“Via HAAS heb ik een hybride warmtepomp thuis, wij zijn naast het ontzorgende procesverloop ook zeer enthousiast over de enorme besparing. Zeker nu met de hoge gasprijzen.”

Frits, Hengelo

“Dankzij de hybride warmtepomp van HAASheat bespaar ik nu al maandelijks 62% op kosten, zelfs met mijn toegenomen elektriciteitsverbruik. De hybride warmtepomp heb ik dan al in 2,5 jaar terugverdiend. Via HAASheat was alles eenvoudig geregeld en is het contact met de installateur soepel verlopen. Met vragen kon ik altijd bij het team van HAASheat terecht.”

Michiel, medewerker ABN Amro, Hengelo

Wij zijn zeer goed geholpen door HAASheat bij de aanschaf van een Remeha hybride warmtepomp. De installateur was zeer kundig en heeft het apparaat goed geïnstalleerd. Wel hadden we in het begin wat onduidelijkheid over waar het apparaat geplaatst moest worden, maar dit is uiteindelijk goed opgelost door Haasheat.”

Alexander, medewerker ABN Amro

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Werkt met cv-ketel en stads-verwarming

Werkt uitstekend met zonnepanelen

HAAS ontzorgt jou

Hoe kun je snel aan de slag?

1

Bereken je besparing en meld je vrijblijvend aan.

2

HAASheat regelt alles van informatie, calculatie tot subsidie en installatie.

3

Via je werkgever ontvang je achteraf jouw belastingvoordeel.

In samenwerking met