fbpx

Duurzaam wordt nu
haalbaar en betaalbaar

Via je baas voor de helft van de prijs

Tot 70% minder gas, CO2 en kosten thuis

In samenwerking met: 

Een hybride warmtepomp met belastingvoordeel via je werkgever?
FiscFree® werkt samen met HAASheat

Wil jij de komende jaren besparen op je gasrekening? Dat kan bij FiscFree®! FiscFree® werkt hiervoor samen met HAASheat. HAASheat helpt jou met het hele proces; van het kiezen van een geschikte warmtepomp en installateur tot en met het aanvragen van de subsidie. Uniek aan de samenwerking tussen FiscFree® en HAASheat is dat je niet alleen belastingvoordeel op de aanschaf van een warmtepomp ontvangt, maar je ontvangt ook nog een HAASheat Hybride Warmtepomp pakket t.w.v. € 600,-*

ontdek het in 2 minuten

De voordelen van HAASheat

Tot 70% minder gas, CO2 & kosten

Bespaar tot wel €750-2000,- per jaar

50% korting op de aanschaf

Stijging tot 2 energielabels

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Terugverdien tijd nu 2-5 jaar

Bekijk het rekenvoorbeeld

Hoe werkt het?

Dit hulpje van de cv-ketel haalt warmte uit de buitenlucht om jouw huis te verwarmen. Daardoor brandt de cv veel minder en bespaar je veel gas, CO2 en kosten! De hybride warmtepomp (met een kleine binnenunit en buitenunit) zorgt ervoor dat je huis behaaglijk warm is. Wat wil je nog meer?

Bereken je besparing en schrijf je vrijblijvend bij ons in en alles wordt voor je geregeld. Een installateur naar keuze installeert in één dag een slimme hybride warmtepomp naast je cv.

Klik hier voor de brochures van de verschillende hybride warmtepompen:

Onze klanten over HAASheat

“Via HAAS heb ik een hybride warmtepomp thuis, wij zijn naast het ontzorgende procesverloop ook zeer enthousiast over de enorme besparing. Zeker nu met de hoge gasprijzen.”

Frits, Hengelo

“Dankzij de hybride warmtepomp van HAASheat bespaar ik nu al maandelijks 62% op kosten, zelfs met mijn toegenomen elektriciteitsverbruik. De hybride warmtepomp heb ik dan al in 2,5 jaar terugverdiend. Via HAASheat was alles eenvoudig geregeld en is het contact met de installateur soepel verlopen. Met vragen kon ik altijd bij het team van HAASheat terecht.”

Michiel, medewerker ABN Amro, Hengelo

Wij zijn zeer goed geholpen door HAASheat bij de aanschaf van een Remeha hybride warmtepomp. De installateur was zeer kundig en heeft het apparaat goed geïnstalleerd. Wel hadden we in het begin wat onduidelijkheid over waar het apparaat geplaatst moest worden, maar dit is uiteindelijk goed opgelost door Haasheat.”

Alexander, medewerker ABN Amro

Bekijk het rekenvoorbeeld

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Werkt met cv-ketel en stadsverwarming

Werkt uitstekend met zonnepanelen

Al na 1 jaar jouw eigendom

HAAS ontzorgt jou

Hoe kun je snel aan de slag?

1

Bereken jouw besparing en betaling én zie wat je overhoudt.

2

Gelukt? Proficiat! Bestel en betaal in 1 keer of maandelijks uit je besparing met jouw loon of verlofdagen.

3

Vul alles nauwkeurig in. HAAS regelt verder jouw bestelling, subsidie, financiering, kortingen en informeert de installateur.

In samenwerking met