Hoe ook jij simpel en eenvoudig jouw woning kunt verduurzamen

Het is nu tijd om door te pakken met de verduurzaming van je eigen woning. De huidige torenhoge energieprijzen maken dat duidelijk.

Hybride warmtepomp, dubbelglas, zonnepanelen of een andere optie?

Er zijn veel manieren om jouw huis te verduurzamen. Een aantal opties zijn isolatie, dubbel glas, vloerverwarming, nieuwe cv-ketel, hybride warmtepomp, elektrische warmtepomp of zonnepanelen. 

Maar wat ga je eerst doen? En hoe kom je aan advies dat onafhankelijk is en goed is voor jouw portemonnee?

Wij bij HAASheat hebben een onafhankelijk platform gebouwd waarop alle installateurs en warmtebron producenten samenwerken.

Bekende merken zoals Remeha, ATAG en Vaillant

Belangrijk is dat alle merken, alle installateurs en duurzame adviseurs de kans krijgen om mee te doen. Zo ook de bekende producenten als Remeha, ATAG, Nefit, Vaillant, Itho, Daikin, Viessmann, en Gasunie. 

Alle gecertificeerde merken zijn welkom op ons onafhankelijke platform. Bij de installateurs gaat het om de erkende gecertificeerde installateurs, die ook hybride warmtepompen kennen en mogen installeren. Dat zijn er steeds meer, dankzij de opleidingen van de bekende producenten Remeha, Atag, Daikin, Vaillant, Nefit, Itho, Viessmann en anderen. 

Laten we de bekende landelijke groothandelaren zoals Rensa, Wasco, Solar en Thermo Noord ook niet vergeten.

Laat thuis een schouw uitvoeren

De erkende installateurs en HAASheat kunnen thuis in jouw woning een schouw uitvoeren. Dit is een voorinspectie om precies te zien wat de meest duurzame oplossing is voor jouw woning. 

Door eerst een schouw uit te laten voeren kan de installateur onderzoeken wat voor jou de meest rendabele verduurzaming is en je daarin adviseren.

HAASheat beschikt dus over een landelijk netwerk van bekende installateurs. 

De hybride warmtepomp 

Omdat de gasprijs steeds verder stijgt en dit direct voelbaar is in jouw portemonnee, wordt er bijna altijd eerst gekozen voor de hybride warmtepomp.

Deze pomp is ook wel het hulpje naast jouw bestaande cv-ketel. De hybride warmtepomp in 1 dag geplaatst en werkt met alle bestaande cv-ketels. Je hoeft dus geen nieuwe cv-ketel aan te schaffen.

Door de hybride warmtepomp bespaar je tot 70% op gas en kosten thuis, dat is 1000 tot 2000 euro en meer per jaar. 

Heb je al zonnepanelen of besluit je om naast de hybride warmtepomp ook zonnepanelen aan te schaffen? Dan is je besparing op jaarbasis nog veel meer.

Hoe het precies werkt kun je zien in onze animatie op www.haasheat.com/animatie en www.saassolar.nl. Een korte 2 minuten animatie die duidelijk maakt dat je zonder ‘’gedoe’’ de duurzame verbetering kunt laten uitvoeren.

Verduurzamen was nog niet eerder zou eenvoudig

Op onze website HAASheat.com kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel jij gaat besparen op je gasrekening.

Daarnaast ontzorgen we je door jou al het werk uit handen te nemen. Dat betekent dat je via onze software alle informatie tot je beschikking krijgt en je een eigen calculatie kunt maken en direct je besparing weet. 

Daarnaast bieden we je 6 mogelijkheden tot betaling. Middels fiscale voordelen en automatische subsidie aanvraag bespaar je op de aanschaf van een hybride warmtepomp. 

Wil je toch liever de warmtepomp middels een lening aanschaffen? Dan kan dat tegen een zeer lage rente.

Je kiest zelf je eigen installateur die langskomt tijdens de schouw (voorinspectie). Daarna wordt alles verder voor je geleverd zoals de levering en installatie. Uiteraard krijg je garantie op je pomp.

Kortom: alles in 1 oplossing.

Via je werk de warmtepomp aanschaffen

Je kunt de hybride warmtepomp via je werkgever bestellen. Het kost de werkgever niets. 

HAASheat is al sinds 1978 expert in het ontwikkelen van oplossingen om nieuwe technologie eenvoudig te maken in aanschaf en verkoop voor de consument. Altijd met een groot financieel voordeel. 

In 1985 waren wij de bedenkers van het PC Privé Project. Een groot succes, en dat is nu de basis voor de HAASheat oplossing www.haasheat.com ook wel ‘’Het Hybride Warmtepomp Plan’’ www.HWPplan.nl  genoemd. 

Het lijkt op het bekende Fietsplan, met 50% voordeel via de werkgever, die het nogmaals niets kost, mede via onze fiscale adviezen van onze partner en fiscale expert EY, die altijd ter beschikking is!