Hoe je met 50% voordeel jouw woning kunt verduurzamen

Samen met de fiscale experts van EY hebben we mogelijkheden ontdekt om werknemers en werkgevers een voordeel te laten krijgen bij de aanschaf van duurzame, besparende en noodzakelijke producten voor thuis. Als werknemer krijg je een voordeel van 50% op aanschaf en installatie van een hybride warmtepomp wanneer je deze via je werk afneemt.

Nu zul je misschien gelijk denken: maar wat kost het mijn werkgever dan? Niks! Is dat niet mooi?

Een hybride warmtepomp bespaart tot 70% op gas en dus op jouw kosten thuis. Dat is 1000 tot wel 2000 euro per jaar, met de huidige gasprijzen. En aangezien de gasprijzen door alle onzekerheid blijven stijgen zal dit bedrag alleen maar oplopen.

Daarnaast is een hybride warmtepomp in één dag geïnstalleerd met ons landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs. De pomp is het hulpje van elke bestaande cv-ketel, dus je hoeft niet je huidige CV ketel te vervangen.

Verkort je wachttijd en vraag vandaag nog een hybride warmtepomp aan

Door de grote vraag zijn de warmtepompen op dit moment nog even schaars, maar dat wordt beter. Het is dan ook verstandig om nu nog je besparing te berekenen en je aan te melden.

Dan zie je jouw besparing, en het verplicht je tot niets. Pas na de thuisinspectie beslis je of je het wilt en 95% van de deelnemers doen dat!

Jouw werkgever helpt je dus gelijk besparen op je gasrekening, het kost je werkgever niks en jij gaat jarenlang geld besparen.

In deze animatie die slechts 2 minuten duurt wordt alles nog eens rustig wordt uitgelegd.