Duurzaam wordt nu
haalbaar en betaalbaar

Via je baas voor de helft van de prijs

Tot 70% minder gas en kosten thuis door jouw Hybride Warmtepomp

NIEUW

Speciale belastingvoordelen

en groepskorting

 

Dankzij de hybride warmtepomp, het hulpje naast elke cv ketel, bespaar je elk jaar wel €750 tot €2000 op gas thuis.

Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan (HWP Plan) werkt als een fietsplan of pc privé project. Dankzij onze groepskorting en speciale belastingvoordelen, heb je zo een zeer groot voordeel op de aanschaf en installatie. Je ruilt daarvoor brutoloon en/of vrije dagen in. Zo krijg je er tot wel 55% voordeel voor terug! Ook bij een vol WKR budget van je werkgever, is er nu alsnog een zeer groot voordeel, volledig kostenneutraal voor de werkgever. Door al deze voordelen bespaar je duizenden euro’s op de aanschaf en installatie. Bovendien verdien je de hybride warmtepomp in 2 tot 4 jaar terug!

We ontzorgen je daarbij volledig en helpen je met alle informatie, persoonlijke calculatie, subsidie, eventuele lening (vanaf 0%), en het contact met de installateur. Daarbij hoef je pas definitief te beslissen nadat de installateur een advies heeft uitgebracht. We werken met alle merken en installateurs. Bereken nu vrijblijvend jouw besparing via de HWP Plan calculator, zonder gedoe!

Let op: Zorg ervoor dat je werkgever meedoet, dus vraag eerst Het Hybride Warmtepomp Plan aan je werkgever. Wij geven gratis en vrijblijvend advies!

ontdek haasheat in 2 minuten

De voordelen van HAASheat

Tot 70% minder gas, CO2 & kosten

Bespaar tot wel €750-2000,- per jaar

55% voordeel op de aanschaf

Stijging tot 2 energielabels

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Terugverdientijd nu 2-4 jaar

Bekijk een rekenvoorbeeld

Hoe werkt het?

Dit hulpje van de cv-ketel haalt warmte uit de buitenlucht om jouw huis te verwarmen. Daardoor brandt de cv veel minder en bespaar je veel gas, CO2 en kosten! De hybride warmtepomp (met een kleine binnenunit en buitenunit) zorgt ervoor dat je huis behaaglijk warm is. Wat wil je nog meer?

Bereken je besparing en schrijf je vrijblijvend bij ons in en alles wordt voor je geregeld. Een installateur naar keuze installeert in één dag een slimme hybride warmtepomp naast je cv.

Klik hier voor de brochures van de verschillende hybride warmtepompen:

Onze klanten over HAASheat

Dankzij de hybride warmtepomp van HAASheat bespaar ik nu al maandelijks 62% op kosten, zelfs met mijn toegenomen elektriciteitsverbruik. De hybride warmtepomp heb ik dan al in 2,5 jaar terugverdiend. Via HAASheat was alles eenvoudig geregeld en is het contact met de installateur soepel verlopen. Met vragen kon ik altijd bij het team van HAASheat terecht.

Michel

ABN Amro

Wij zijn zeer goed geholpen door HAASheat bij de aanschaf van een Remeha hybride warmtepomp. De installateur was zeer kundig en heeft het apparaat goed geïnstalleerd. Wel hadden we in het begin wat onduidelijkheid over waar het apparaat geplaatst moest worden, maar dit is uiteindelijk goed opgelost door Haasheat.

Alexander

ABN Amro

Ik zag het aanbod van HAASheat, om met een brijdrage van de werknemer, energie te gaan besparen en daarmee uiteindelijk ook kosten. Ik dacht, dan ben ik gek als ik daar geen gebruik van maak.

Het is een mooie manier om de medewerkers op het juiste verduurzamingspad te brengen!

Sander Vaneker

Belastingdienst

Via HAAS heb ik een hybride warmtepomp thuis, wij zijn naast het ontzorgende procesverloop ook zeer enthousiast over de enorme besparing. Zeker nu met de hoge gasprijzen.

Fritz

Hengelo

Niet alleen duurzaam onderweg, maar ook vanuit huis. Wij stimuleren onze medewerkers samen met onze partner, om thuis ook de verduurzamingsslag te maken om klaar te zijn voor de toekomst. Leading the way in sustainability, doen we samen en ook vanuit huis.

Gitte Wisselink

VOS Transport Group

Betalen kan ook met jouw verlofdagen

Door jouw werknemersvoordelen kun je betalen met inruil van brutoloon of verlofdagen. Kies je eigen looptijd van 2 tot maximaal 7 jaar. Met onze online calculator kun je direct jouw kosten en besparing berekenen. Dus betaal uit de besparing en houd geld over!

 

WKR vol? Nu alsnog met een zeer groot belastingvoordeel!
Ook als de vrije ruimte van de WKR volledig is benut, bieden wij de mogelijkheid om met HWP Plan+ alsnog een groot voordeel te behalen, door belastingvoordeel en groepskorting. Betalen met vrije dagen en kostenneutraal voor de werkgever! Ontwikkeld met EY.

Bekijk een rekenvoorbeeld

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Werkt met cv-ketel en stadsverwarming

Werkt uitstekend met zonnepanelen

Al na 1 jaar jouw eigendom

HAAS ontzorgt jou

Vraag HAAS aan je baas

Volgens Independer en het NIBUD kost thuiswerken veel meer aan energie. Bovendien stijgen de gasprijzen aanzienlijk. Door te kiezen voor HWP Plan en jouw werknemersvoordelen, kun je op een financieel aantrekkelijke manier meewerken aan jouw energiebesparing. De hybride warmtepomp is daardoor wel 55% voordeliger in aanschaf en installatie en de terugverdientijd slechts 2-4 jaar. Vraag dus jouw baas om mee te werken aan HAASheat. Het kost hem geen geld en jij bespaart wel €750 tot €2000 per jaar.

Laten we samen werkend Nederland slimmer en duurzamer maken.

Voor zonnepanelen www.SAASsolar.nl 

Liever isolatie? www.ISOlaas.nl

Hoe kun je snel aan de slag?

1

Bereken jouw besparing en meld je aan.

2

Ontvang vrijblijvend advies en offerte. HWP Plan regelt verder jouw bestelling, subsidie, financiering, kortingen en informeert de installateur.

3

Ontvang achteraf jouw belastingvoordeel via je werkgever!

In samenwerking met